Wat doet MDW Drechtsteden? 

Mijn Digitale Werkplaats Drechtsteden, afgekort MDWD – biedt het mkb gratis ondersteuning bij vragen omtrent online ondernemen. Het is een digitale werkplaats waar MBO en HBO studenten aan de slag gaan met concrete vragen of wensen van ondernemers uit de Drechtsteden. Dit doen zij samen met expertbedrijven uit de regio. 

Wat biedt MDW Drechtsteden? 

Het aanbod van DOC bestaat uit een drietal diensten: 

1. Heb je een concrete vraag of wens op het gebied van online ondernemen, dan pakken onze studenten dit op als project. Een project heeft een tijdsduur van 6 tot 8 weken.

2. Neemt de vraag meer tijd in beslag, dan krijg je ondersteuning in de vorm van een stagiair.

3. Als derde bieden we kennissessies aan: georganiseerde, gratis bijeenkomsten met een thema op het gebied van online ondernemen. 

Aanmelden als expert 

Bij het oplossen van vraagstukken werken we samen met studenten van Da Vinci College en HBO Drechtsteden. Zij volgen opleidingen zoals e-commerce, data science, cover security, software ontwikkelingen en online marketing. De wereld van de huidige studenten speelt zich voor een groot deel online af. Zij zijn dan ook goed in staat ondernemers te wijzen op kansen en valkuilen. Maar, voor het maken van een goede vertaalslag hebben ze hulp nodig van professionals. Ben jij een van deze professionals? Meld je aan en draag bij aan de ontwikkeling van de toekomstige werknemers. 

Aanmelden voor ondersteuning 

Kun jij als ondernemer hulp gebruiken op het gebied van online ondernemen? Meld je aan. Er is geen groep meer bekend met de digitale wereld dan de jeugd? Zij zien digitale kansen en mogelijkheden waar wellicht zelfs jij als (jonge) ondernemers nog geen weet van hebt.