Wij ontzorgen je volledig

Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Wij begrijpen je behoefte als ondernemer. In DOC ontzorgen we je dan ook volledig, zodat jij alle tijd hebt op je te focussen op je onderneming. Tijdens de gezamenlijke lunches en vrijdagmiddagborrels ontmoet je eensgezinde mensen en doe je inspiratie op. Wil je je even ontspannen. Ga dan sporten bij Mountain Network of ga voor een lunch of diner naar LEO.

 

 

Inspirerende ruimtes

DOC heeft inspirerende ruimtes, volledig uitgerust met alle faciliteiten die je als ondernemer nodig hebt. Ruimtes om geconcentreerd te werken, te telefoneren, een praatje te maken en te brainstormen.

Naast je werkplek heb je ook toegang tot alle gemeenschappelijke ruimtes en faciliteiten, zodat je gemakkelijk in contact komt met gelijkgestemde professionals. 

KOM LANGS EN ONDEK JOUW NIEUWE WERKPLEK

Tarieven

DOC biedt vaste werkplekken, flexplekken en verschillende vergaderruimten. Werkplekken zijn gebaseerd op flexibele maandelijkse contracten,

dus het is gemakkelijk om je lidmaatschap te wijzigen of te upgraden op basis van jouw behoeften.

Flexplek (2 dagen p.w.)

€ 90,00 p.m excl btw

Een inspirerende en volledig uitgeruste werkplek met locker voor twee dagen per week. De werkplek is inclusief super snel internet en gebruik van koffie/thee. Daar bovenop heb je deze dagen toegang tot de klimhal/sportschool en bevind je je in een netwerk van gelijk gestemde ondernemers.

Vaste werkplek

€ 190,00 p.m excl btw

24/7 toegang tot je eigen volledig uitgeruste werkplek met locker, inclusief ongelimiteerd gebruik van super snel internet, koffie/thee en vergaderruimtes. Daar bovenop heb je toegang tot de klimhal/sportschool en bevind je je in een netwerk met gelijk gestemde ondernemers.

Vergader / presentatieruimtes

€ 100,00 per dagdeel excl btw

DOC beschikt over ruimtes van verschillende grootte voor een effectieve vergadering of een geslaagde presentatie of training. Alle ruimtes zijn standaard voorzien van super snel internet, tv, pennen, notitieblokken en koffie/thee. Cateringservice (lunch en diner) is beschikbaar.