We leiden je graag rond

Maak een afspraak voor een exclusieve rondleiding door DOC. Wij laten je de verschillende werkplekken zien en vertellen je alles over ons ergonomisch meubilair, ons super snelle internet, de koffie en thee faciliteiten en de gezamenlijke ruimtes. Wij luisteren naar jouw wensen en beantwoorden al jouw vragen.
Ook nemen we je mee naar buiten en laten je het Leerpark zien: scholen, winkels, restaurant LEO en niet te vergeten klim- en fitnessruimte Mountain Network, waar je als DOC member gebruik van kunt maken.

Jeroen van Dijk

Innovatiemanager DOC

‘Welkom bij DOC! Mijn functie is innovatiemanager. Het is mijn taak om binnen DOC een community vorm te geven waar interessante kruisbestuivingen tussen studenten, ondernemers en corporates leiden tot verfrissende ideeën. Ik heb jarenlang bij een bank gewerkt als innovatiemanager en als verantwoordelijke voor het mkb. Daarom ben ik in staat een dynamische werkomgeving te creëren, mensen met elkaar te verbinden en verder te helpen op het gebied van ondernemen. Naast DOC houd ik me ook bezig met het tot een succes maken van Mijn Digitale Werkplaats Drechtsteden en de CIOS-opleiding in Dordrecht.’
‘Ik ontmoet je graag aan de lunchtafel bij DOC.’

Jeroen-6