Jeroen van Dijk

Innovatiemanager DOC

‘Welkom bij DOC! Mijn functie is innovatiemanager. Het is mijn taak om binnen DOC een community vorm te geven waar interessante kruisbestuivingen tussen studenten, ondernemers en corporates leiden tot verfrissende ideeën. Ik heb jarenlang bij een bank gewerkt als innovatiemanager en als verantwoordelijke voor het mkb. Daarom ben ik in staat een dynamische werkomgeving te creëren, mensen met elkaar te verbinden en verder te helpen op het gebied van ondernemen. Naast DOC houd ik me ook bezig met het tot een succes maken van Mijn Digitale Werkplaats Drechtsteden en de CIOS-opleiding in Dordrecht.’
‘Ik ontmoet je graag aan de lunchtafel bij DOC.’

Jeroen_van_Dijk

Robert Vogelezang

Mede-oprichter DOC
‘Hallo allemaal! Je zal mij geregeld zien rondlopen in het ondernemerscentrum om een praatje te maken of mee te denken met obstakels die iemand tegenkomt. Ik houd me verder voornamelijk bezig om van DOC een plek te maken waar kennis en ervaringen wordt gedeeld tussen ondernemers, studenten en corporates.’

Lina Verlinden

Receptioniste DOC

‘Het is mijn doel om de ondernemers die in DOC werken zich thuis te laten voelen. Ik houd ervan het mensen naar hun zin te maken. Overdag doe ik dat bij DOC en in de avond bij Van der Valk. Daar werk ik als horecamedewerker. Ik ben een echt horecamens, gastvrijheid zit in mijn genen. Bij DOC ondersteun in jou bij het hartelijk ontvangen van je gasten en ze te voorzien van een kopje koffie of thee. Verder maak ik reserveringen voor je en neem ik postpakketjes voor je aan.’