Werken op het moment dat jij dit wilt

Werk jij het liefst tussen 9 en 5 of ben jij juist een echt avondmens? Bij DOC kun je terecht op het moment dat jij dit wilt. Met je eigen pasje heb je 24/7 toegang tot je werkplek. Ook in het weekend ben je van harte welkom. 

Flexibiliteit is voor ondernemers een must

Als ondernemer moet je altijd rekening houden met veranderingen en zorgen voor een flexibele mindset. DOC biedt je daarom ook flexibiliteit. Je bepaalt zelf het aantal dagen (5 of 2) dat je er bent, het aantal werkplekken dat je huurt en de looptijd. 

Een warm welkom voor jou en je gasten

Onze receptioniste ondersteunt jou bij het hartelijk ontvangen van je gasten en ze te voorzien van een kopje koffie of thee. Ook maakt ze reserveringen voor je en neemt postpakketjes voor je aan. 

Je blijft voorzien van inspiratie door een netwerk met diversiteit

Bij DOC bevind je je in een lerende community. Naast een netwerk van gelijkgestemden, ontmoet je bij DOC ook studenten. Deze ontmoetingen leiden regelmatig tot verfrissende ideeën en mooie initiatieven. 

Met een ‘leeg’ hoofd werk je beter

Wij snappen dat je af en toe even je hoofd leeg moet maken om vervolgens weer aan de slag te kunnen. Bij een werkplek bij DOC ontvang je daarom toegang tot Mountain Network. Mountain Network – aan de overkant van de straat – is een hypermodern klimcentrum met 2 klimhallen (33 touwen) en een aparte fitnessruimte. 

Op een goed gevulde maag kun je uren vooruit

Samen eten zorgt voor saamhorigheid en versterkt de band. Bij DOC hechten we dan ook veel waarde aan onze gezamenlijke lunch. LEO verzorgt dit voor ons. Wil je er even uit, dan kun je ook bij restaurant LEO – 50 meter – zelf terecht. Zij serveren zowel koffie/thee als lunch, borrel en diner. Heb je een overleg (met een grote groep) en heb je catering nodig? Ook dit verzorgt LEO. 

Een schone werkplek verhoogt je productiviteit

Dat een schone werkplek hygiënischer is, zal je niet verbazen. In vieze en rommelige werkplekken leven veel bacteriën. Een schone werkplek verhoogt de weerstand en resulteert in een lager ziekteverzuim en daarmee een hogere productiviteit. Bij DOC is een werkplek inclusief schoonmaakkosten.

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Het Leerpark waar DOC is gevestigd, is met de auto goed bereikbaar (ook met het openbaar vervoer). Er is een groot aantal parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. Is het een dag erg druk, dan is het schuin tegenover DOC ook mogelijk om betaald te parkeren tegen een tarief van €2,00 per dag. Geen kopzorgen over parkeren dus! 

Werk samen met studenten en bespaar tijd en geld

Werk jij het liefst tussen 9 en 5 of ben jij juist een echt avondmens? Bij DOC kun je terecht op het moment dat jij dit wilt. Met je eigen pasje heb je 24/7 toegang tot je werkplek. Ook in het weekend ben je van harte welkom.